nalagam

DOBRODOŠLI NA NAŠI NOVI SPLETNI STRANI.

Pred vami je nova, posodobljena spletna stran našega podjetja oziroma projektivnega biroja. Stran je odzivna in prilagojena tako za pregledovanje na računalniških zaslonih, tablicah in tudi pametnih telefonih.

Pripravili smo že tudi nekaj izpostavljenih referenc. Te se bodo sproti še nadgrajevale in dopolnjevale tako z novimi slikami kot tudi mnenji investitorjev. Seveda pa bomo redno dodajali nove.

V zavihku novice bomo izpostavili nove reference, obveščali o novicah s področja gradnje, arhitekture, prostora in energetske učinkovitosti ter objavili tudi kakšen koristen nasvet za bodoče graditelje.

Še vedno nas najdete v Velenju, kjer smo z našim delovanjem na področju arhitekture, prostora, urbanizma in gradnje prisotni že več kot 20 let. Zelo prisotni smo tudi na področju osrednje Slovenije, kjer sodelujemo pri večih projektih, delujemo pa na področju celotne Slovenije.

Vabimo vas, da se z morebitnimi vprašanji obrnete na nas preko kontaktnega obrazca na naši strani, elektronske pošte ali pa se pri nas oglasite na obisk. Za sedaj še na stari lokaciji, v kratkem pa v novih prostorih v okviru poslovnega centra Standard v Velenju.

Dobrodošli!

 

 

 

Podrobnosti

Kategorija

Arhitektura Energetska učinkovitost Novo

Datum

maj 23, 2016

Avtor

Jernej Kac