nalagam

ARHITEKTURA IN PROJEKTIRANJE

Našim strankam nudimo celovit nabor storitev s področja arhitekture in projektiranja. Pokrivamo vse faze projektne dokumentacije ter vas strokovno vodimo skozi postopke.

Z vami smo od ideje do konca gradnje.

 

ENERGETSKO UČINKOVITA GRADNJA

Vse bolj se zavedamo, da ima človek velik vpliv na okolje. Zmanjševanje porabe energije je najučinkovitejši ukrep za varovanje okolja ob tem pa je prijazen tudi do naše denarnice in zdravja, pod pogojem, da k izvedbi pristopimo celovito in strokovno.

Naj gre za novogradnjo ali renovacijo obstoječega objekta vam s svetovanjem in pripravo ustrezne dokumentacije zagotovimo kvalitetno in zdravo bivalno okolje. Z nami lahko v ta namen izkoristite nepovratna sredstva ali ugodne kredite Eko sklada.

PROSTOR IN OKOLJE

Prostorska dokumentacija je podlaga za posege v prostor in za urejanje gradbene dokumentacije. Svetujemo na področju posegov v prostor ter pripravljamo prostorsko dokumentacijo med katere sodijo OPPN-ji, strokovne podlage, posebne strokovne podlage ter ostalo dokumentacijo.

KRAJINSKA ARHITEKTURA

Ustrezno in prijetno urejena okolica objekta je prav tako pomembna za kvalitetno bivanje kot strokovno zasnovan in in izveden objekt. Krajinske zasnove lahko nadgradijo tako posamezne stavbe kot tudi večja urbana okolja. Naj gre za ureditev manjšega vrta, okolico hiše ali večje ureditve se vedno veselimo novih zelenih izzivov.

TEHNIČNO SVETOVANJE

Izvajamo različne vrste tehničnega svetovanja v vseh fazah gradnje ali priprave prostorske dokumentacije. Dober nasvet v začetni fazi lahko investitorju prihrani tako čas kot tudi denar in seveda živce. Če se boste oglasili pri nas vam z veseljem vam pomagamo s krajšim nasvetom v kolikor pa potrebujete obširnejšo pomoč pa skupaj z vami poiščemo rešitev, ki bo cenovno ugodna in bo ustrezala vašim željam in potrebam.

NADZORI

Zagotovilo za kvalitetno izveden projekt je dober nadzor. Z našimi izkušnjami lahko za vas opravimo projektantski nadzor, izvajamo pa tudi gradbene nadzore z ekipo, ki ima skupaj preko 50 let praktičnih izkušenj na področju gradenj in urejanja prostora. Zavezani smo k iskanju cenovno ugodnih in strokovnih rešitev v korist stranke. Stremimo k dobrim projektom.