nalagam

Subvencije EKO-sklada za obnovo večstanovanjskih stavb.

 

Eko-sklad naj bi v kratkem objavil razpis za subvencije za energetsko obnovo večstanovanjskih stavb.

Poudarek razpisa bo na celovitih obnovah, ki bodo za razliko od sedanjih ponujale bistveno višjo kvaliteto bivanja prav tako pa bodo subvencije za takšne obnove višje. Še vedno bodo seveda na voljo subvencije samo za obnovo fasadnega sistema. S celovito obnovo boste lahko v enem zamahu kvalitetno in strokovno dvignili energetsko učinkovitost vaše stavbe, osvežili njen izgled ter izboljšali kvaliteto bivanja in dvignili vrednost nepremičnine.

V podjetju ARHENA, vam strokovno svetujemo kakšna obnova je primerna za vas, pripravimo ustrezno dokumentacijo ter poskrbimo za kvaliteten izgled obnovljene stavbe v skladu z željami investitorja in seveda zahtevami prostora. Prav tako pa vam lahko v okviru obnove v sodelovanju z ekipo PROSTORAME ponudimo tudi osvežitev notranjosti na vrhunskem nivoju.

 

Aktualen pa je še vedno razpis za subvencioniranje energetske obnove stanovanjskih hiš, kjer lahko prav tako izkoristite nepovratne spodbude Eko-sklada za različne sklope ali pa za celovito obnovo stavbe, kjer je možno izkoristiti tudi do 50.000€ nepovratnih sredstev.

 

Menimo, da je to lahko odličen trenutek za zmanjšanje stroškov ogrevanja, dvig kvalitete bivanja in tudi arhitekturno posodobitev vašega doma.

Podrobnosti

Kategorija

Energetska učinkovitost Novo

Datum

avgust 11, 2016

Avtor

Jernej Kac